HTML

Nappali bútor

A nappali ban töltjük időn kagy részét. Ez a hely ahol aktívak vagyunk. Társunk ebben a berendezés ami körülvesz a nappali bútor.

Friss topikok

Címkék

akvárium tartó szekrény (1) alacsony szekrény (1) bárpult (2) bárszekrény (2) beépített (1) belsőépítészet (1) biokandalló (1) bútor (4) bútorok (1) cd-tartó (1) dohányzóasztal (7) egyedi-bútor (5) egyedi-nappali-bútor (1) egyedi-nappali-bútorok (4) egyedi bútor (1) egyedi nappali bútor (1) elrendezés (1) exkluzív (1) exkluzív-bútor (1) exkluzív-bútorok (2) fali-polc (3) fali-szekrény (3) fali-vitrin (2) falipolc (2) fali könyvespolc (1) függöny-karnis (1) hagyományos (2) hifi szekrény (1) íróasztal (1) íves (1) íves-könyvszekrény (1) íves-nappali-bútor (1) íves-nyitott-könyvespolc (1) íves-sarok-könyvespolc (1) íves-sarokszekrény (1) íves-szekrény (2) íves-vitrinszekrény (1) íves könyvszekrény (1) íves sarok polc (1) íves szekrény (1) íves üveges könyvszekrény (1) japán (2) kanapé-áthidalás (1) karnis (2) komód (4) könyvespolc (12) könyvespolcok (1) könyvespolcrendszer (1) könyvszekérny (4) könyvszekrény (3) könyvszekrények (1) különleges-bútor (1) média-állvány (1) média-szekrény (1) minimál (3) modern (1) multimédia-szekrény (1) nappali (85) nappali-berendezés (16) nappali-berendezése (3) nappali-bútor (22) nappali-bútorok (5) nappali-polcrendszer (3) nappali-sarok-bútor (2) nappali-szekrénysor (1) nappali-szoba (12) nappali-szoba-berendezés (7) nappalibútor (8) nappali berendezés (5) nappali berendezése (1) nappali bútor (7) nappali bútorok (2) nappali bútor nappali szoba (1) nappali kandalló (1) nappali polcrendszer (2) nappali szekrénysor (1) nappali szoba (3) nappali szobabútor (1) nyitott (1) nyitott-könyvespolc (1) nyitott-sarok-könyvespolc (1) ötlet (1) ötletek (2) polcos (1) polcos nappali bútor (1) polcrendszer (8) sarok (1) sarok-fali-polc (1) sarok-könyvespolc (3) sarok-nappali-bútor (2) sarok-plcrendszer (2) sarok-polc (1) sarok-szekrény (2) sarok-vitrin (1) sarok-vitrinszekrény (1) sarokbeépítés (1) sarokpolc (2) sarokszekrény (1) sarokvitrin (1) sarok könyvespolc (1) sarok könyves szekrény (1) sarok nappali bútor (1) sarok polc (1) szekrény (1) szekrénysor (9) tv-szekrény (1) tv szekrény (1) üveges (1) üveges-könyvszekrény (2) üveges-sarokszekrény (1) üveges-szekrény (1) üveges könyvszekrény (2) üvgeges-tálalószekrény (1) vitrin (6) vitrin-szekrény (4) vitrines-könyvszekrény (2) vitrines könyvszekrény (1) vitrinszekrény (7) Címkefelhő

Modern üveges könyvszekrény

2018.06.29. 19:35 kvantumfantum

A könyvszekrény tömörfa fronttal nem csak dísze a nappali szobának, de egyik kultikus darabja is egyben. A könyvszekrények értékében a könyvek szeretete is benne van, talán ez is a hangsúlyosabb. Ezért a könyvek elhelyezésére szolgáló nappali bútorok tervezésénél szempont, hogy a könyvek látványán legyen a hangsúly, és a szekrények stílusa ehhez szerényen igazodjon. A díszes kivitelű könyvszekrény a bútort helyezi előtérbe, és a könyvek inkább csak indokul szolgálnak a szekrény jelenlétére a nappali bútorai között. A képen látható modern könyves szekrény tömörfa frontú, négy részből áll, melynek középső két eleme mélységben és magasságban nagyobb a szélsőknél. Ez nem csak a szimmetria kedvéért készült így. A nagyobb mélység és magasság a nagyobb méretű könyvek elhelyezésére is szolgál, és egyben mozgalmasabbá teszi a szekrényfal frontját.

A fotón együtt láthatunk egy antik és egy modern könyvszekrényt a nappali bútorai között. Tátható, hogy jól megférnek egymással, mert mindkettő tömörfa anyagú, és a modern változat is tartalmaz egy kis lábdíszt. A szolidan díszített nappali bútort a jó arány és a színválasztás teszi igényessé. A könyvszekrény nagyméretű üveges ajtói mögött jól érvényesül a könyvek látványa.

Forrás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nappalibutor.blog.hu/api/trackback/id/tr7814083027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása